Villa John


Varat fina hus ar nu ute till forsaljning, det ger lite blandade kanslor all tid och energi man lagt ner pa planering och design tillsammans med var duktiga arkitekter. Och sa manga ganger man redan flyttat in och moblerat : )Men skont att slippa tanka pa allt ansvar som kommer med ett sa stort hus, mycket som ska goras i tradgard och annat aven om det hade varit otroligt kul. Huset ar unikt och designat for vara "behov" visserligen ar dessa behov valdigt lika manga andras och snart ar det dags for en annan familj att bli kar i Villa John!

Logo

Näsby 4:1071, Långsjövägen 56, Tyresö

Långsjövägen 56

I en vacker miljö på Tyresö och med en härlig strandtomt om 3 297 kvm med egen liten ö, finns detta vackra och stilrena arkitektritade hus under uppförande. Huset är ritat av den prisbelönta arkitektduon Franson Wreland. Huset har kraftfull karaktär och kommer att innehålla stort ljusflöde, stilrena och genomtänkta detaljer och planlösning, generösa ytor med stora glaspartier.Huset är under uppförande och det som återstår är insidan, här kommer det finnas tuffa inredningsdetaljer som blankpolerade betonggolv och putsade väggar. Huset i vitputsad fasad byggs i souterräng med 2 plan och innehåller 5 bra sovrum, 3 badrum, 1 tvättstuga, 2 sällskapsrum, bio salong, öppet kök åt sällskapsrum med eldstad, vinkällare, 2 bra förråd samt ett garage i direkt anslutning till huset.

Här får man ett lyxigt och stilrent boende i en underbar och vacker miljö.

Nyligen hyllades Franson Wreland i internationella arkitekturbibeln Starchitects och nu prisas de på hemmaplan som årets arkitekter och vinnare av magasinet Residence Formpris 2010. Anledningen är att arkitektduon Franson Wreland tar den svenska villaarkitekturen ett steg längre. Mer information om arkitekten hittar du här www.fransonwreland.com

Trollbäcken är ett lummigt och väl uppvuxet område i västra delen av Tyresö kommun med ett litet centrum, Alléplan, som har matbutiker, restauranger och flera butiker och bra kommunikationer. För mer service och shopping är det även nära till Tyresö Centrum med ett 70-tal butiker. Tyresö erbjuder härlig natur, ett stort utbud av fritidsaktiviteter som flera idrottshallar, 18-håls golfbana och en ny simhall håller på att byggas. Tyresö kan även erbjuda många bra skolor, både grundskola och gymnasium samt ett stort utbud av förskolor. (mindre)

I en vacker miljö på Tyresö och med en härlig strandtomt om 3 297 kvm med egen liten ö, finns detta vackra och stilrena arkitektritade hus under uppförande. Huset är ritat av den prisbelönta arkitektduon Franson Wreland. Huset har kraftfull karaktär och kommer att innehålla stort ljusflöde, (...mer)

Visa alla bilder

Exteriörbild
Exteriörbild
Exteriörbild
Exteriörbild
Exteriörbild
Exteriörbild
Exteriörbild
Exteriörbild
Exteriörbild
Exteriörbild
Exteriörbild
Exteriörbild
Exteriörbild
Exteriörbild
Information
Till salu
14 650 000 SEK (Valutaomväxlare)
2 333 745 USD
1 607 105 EUR
1 451 815 GBP
188 476 645 JPY
Storlek: 8 rum, varav 4-6 sovrum. Ca 300 + 90 kvm.
Område: Tyresö - Trollbäcken
Byggnadsår: Nyproduktion under uppförande
Våning:
application/pdf iconRumsbeskrivning Villa John
application/pdf iconRitningar på fasaden
application/pdf iconObjektbeskrivning Långsjövägen 56
Ansvarig mäklare
Britt-Marie Pielbusch
Mobil: +46(0)76-889 97 82
E-post: [email protected]
Karta

Trollbäcken är ett lummigt och väl uppvuxet område i västra delen av Tyresö kommun med ett litet centrum, Alléplan, som har matbutiker, restauranger och flera butiker och bra kommunikationer. För mer service och shopping är det även nära till Tyresö Centrum med ett 70-tal butiker. Tyresö erbjuder härlig natur, ett stort utbud av fritidsaktiviteter som flera idrottshallar, 18-håls golfbana och en ny simhall håller på att byggas.Tyresö kan även erbjuda många bra skolor, både grundskola och gymnasium samt ett stort utbud av förskolor.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Fantastiskt vackert hus!! Glad att jag hittade hit ;)) ska kika lite här nu ;)

2011-07-05 @ 07:18:06
URL: http://mmdlove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0