Good morning sunshine!

Go morgon, sitter har med morgonkaffet, en smoothie och kokt agg. Solen skiner utanfor och kanske blir det en tur till stranden idag : ) har tagit ledigt fran skolan for JJ hela veckan. Igar var vi i bangkok och fixade (thai)pass at lillebror och imorgon ska vi tillbaka for att hamta det fardiga resultatet, sen blir det aven en tur till svenska ambassaden for att ansoka om visum till lilleman sa han far komma in i Sverige. Handlaggningstiden for svenskt pass var sa otroligt lang alla dokument maste skickas fram och tillbaka mellan landerna sa det kunde ta upp till 3-4 manader, sa nu siktar vi pa att resa pa det thailandska passet och sedan fixa det svenska i Sverige betydligt mycket snabbare. Inte helt enkelt med en multinationell familj : )

Pa tal om stranden sa var vi forra torsdagen med JJ i skolan nagra timmar dom skulle ha lektion ute pa stranden och fick i uppgift att rita allt dom sag i horisonten efter det var det fika och lek. Tank om man haft sana underbara skoldagar sjalv.

Det ar viktigt att skydda sig fran den starka solen sa har bar dom bade keps och paraply. Den gula skoltrojan ar pa, och nasta termin blir det skoluniform.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0